Underlinden

Säsongen börjar 16 april 2021

Välkommen till 2021 - vår sista säsong på Under Linden!

Vi planerar att öppna den 16 april.

Tidpunkten kommer givetvis att bero på att smittspridningen minskas och att restriktionerna öppnar för det. Just nu är vi optimistiska, och vi är mycket tacksamma för att redan många har bokat till öppningsdagarna och till senare på säsongen.

 

28 januari 2021 kl. 21.15 - magisk vinterbild

Vi annonserar samtidigt att det kommer bli vår sista säsong med vårt fantastiska hotell och restaurang. Vi har förföljt vår dröm om att göra nåt helt annorlunda innan vi skulle pensionera oss.

Vi hoppas ni  besöker oss under året så vi kan tacka för det förtroende som ni har vist oss. Det kommer bli mycket känslor – men vi tycker det är dags att börja ett nytt kapitel i vårt liv.

Även om det blir svårt att lämna detta fantastiska stället, titta på bilden….

 

I restaurangen serverar vi vår uppskattade 3 rätters överraskningsmeny värja fredag och lördag. I år kommer vi plocka fram de rätter och kompositioner, som har fått mycket beröm under åren.

Från fredag den 16 april – lördag den 16 oktober om inte vi har temakväll.

 

I 2020 introducerade vi temakvällar och hade stort deltagande. Givetvis kommer vi att bjuda in till temakväll igen på följande datum:

 

23 och 24 april Dansk fläskestek


7 och 8 maj - Italienskt tema


4 och 5 juni - Grekiskt tema


25 juni - Midsommar gourmet


16 och 17 juli - Spanskt tema


7 augusti - Svensk kräftskiva


15 och 16 oktober - Dansk fläskestek


26 november till 18 december - Dansk julbord


Passa på redan nu att boka ert besök här under linden

 

I restaurangen

Boka bord

 

I hotellet

Boka rum/paket