Underlinden

Midsommargourmet

 

På midsommarkvällen fredag den 19 juni kan du igen i år besöka Under Linden och njuta en utsökt 4 rätters gourmetmiddag – och om vädret tillåter inta den under linden.

 

Vi gör allt mat från grunden och igen i år med lite extra touch. Vi har inte komponerat menyn klar än men

  • Vi samlas kl. 18.00 till ett glas mousserande (med eller utan alkohol) med tapas
  • Sen fortsätter njutningen med en fantastisk 4 rätters middag:
    • Friterad blomkål, rökt ålmal/clarias (skånskodlat fisk) och dill
    • Rillette av tockatupp
    • Culotte av nötkött (skånsk naturbete), rödvinssås, färskpotatis, långtidsbakad tomat och gurkspaghetti
    • Jordgubbstårta med Mazarinchokladbotten
  • Kaffe/te och lite sött efter maten

Menyn blir komponerat med mycket lite laktos (endast i desserten) och vi använder inte gluten als. Alternativ dessert kan beställas. Middagen innehåller inte nötter eller skaldjur.

 

Andra behov, fråga vid beställning.

Begränsat antal platser

Bordsbokning senast tre dagar innan

Pris per person 675 kr.

 

Vi har givetvis sammansatt en extraordinär vinmeny med 4 glas anpassat menyn, pris per person 525 kr.

Det är självklart möjligt att köpa annat att dricka inom vin, öl, saft, läsk eller andra alkoholfria alternativen.

 

Boka bord

 

Midsommar boende

Gourmetboende. Kombinera den utsökta middagen med vinpaket och bo i ett av våra unika dubbelrum.

Vi erbjuder en paket med midsommargourmet, vinpaket, boende och energiriktig frukost nästa morgon.

Pris 1 850 kr per person i delat dubbelrum.

 

Boka rum/paket