Underlinden

3-rätters överraskningsmiddag

Värja fredag och lördag serverar vi 3-rätters överraskningsmiddag. Vi samlas i restaurangen kl. 18:30 - sen berättar vi vad ni kommer att äta just den här kväll. 

Under Linden finns mellan Örkelljunga och Ängelholm endast 30 minuter från
Helsingborg. Inne i skogen där du tar på dig lugnet strax du kliver in i restaurangen.
Vi serverar vår uppskattade överraskningsmiddag värja fredag och lördag, och i denna 3-rätters menyn har vi tagit nya metoden och råvaror i användning. Till exempel ingår hav och rök.
Det är blivit en tradition att vi inte berättar vad som finns på menyn innan våra gäster kommer fram till restaurangen. I början var många skeptiska men nu är det klart att det är på samma sätt som att bli bjuden hem på middag, då ved du inte heller om vad som blir serverat.
Självklart kan där vara nånting som du inte äter – eller där kan vara allergier i sällskapet. Men om där finns allergier eller vi skal göra ett vegetariskt alternativ, berätta om för oss när du bokar.
Till middagen serverar vi vårt eget klar brunnsvatten och det går självklart att köpa annat att dricka till - med eller utan alkohol. Vi komponerar även en vinmeny som är anpassat middagen.
Viktigt: Bokning senast dagen innan.
Pris per person,  endast 425 kr för tre rätter
Tillval: Osttallrik 100-130 kr  
Boka bord

Säsong i 2019
12 mars – 14 december

Under Linden är en kvällsrestaurang

Öppet: Fredags- och lördagskvällar kl 18:30

Vi lager mat till de som har bokat bord.

Boka därför bord senast dagen innan. 

För dig som bor här kan vi dock alltid servera lite kvällsmat.

Kontakta oss gärna!

Vi öppnar gärna upp vår restaurang för er, och serverar er favorit mat, om ni är en sällskap eller ni har något att fira.

I restaurangen har vi plats för upp till 50 personer.