Underlinden

Lyx pensionatspaket och hotellpaket

Välkommen till Under Linden. Här kan ni koppla av i vacker skogsmiljö, och också tillbringa en romantisk weekend. Paketet innehåller:

  • Boende i ett av våra unika dubbelrum med dusch och toalett
  • Vår hemlagade 3-rätters överraskningsmeny
  • Vällagad frukost som serveras vid bordet
Vi hälsar er personligt välkommen när ni anländer och då är det bara att börja njuta av de vackra omgivningarna. Senare samlas vi för en presentation av kvällens överraskningsmeny innan ni väljer vad ni önskar att dricka till. Vi erbjuder ett intressant urval av ekologiskt vin och öl samt drycker med ingen eller lite alkohol. Till middagen serverar vi även vårt eget, klara brunnsvatten.

Middagen kan ni inta antingen under linden, på verandan eller i de trevliga matsalarna. Efter middagen serverar vi presskaffe eller te i biblioteket. Om ni önskar kan ni senare på kvällen beställa kalla drycker och tapas/nattmat.

Nästa morgon sätter ni er bekvämt i trädgården eller inomhus för att äta dagens viktigaste måltid; frukosten. Bent serverar er frukost i form av flera små rätter direkt vid ditt bord. Alltid med hembakat bröd. Till lunch kan vi erbjuda en sandwich eller en picknickkorg, men restaurangen är stängd vid lunchtid.

Pensionatpaket och hotellpaket: 1.000 kronor per

Pris per dag i delat dubbelrum.

Önskar du stanna i flera dagar? Kontakta oss för en offert

Välkommen med din bokning av pensionat- och hotellpaket.

BOKA BORD