Underlinden

Möte och konferens

När ni vill förlägga ert möte eller konferens till en möteslokal nära Helsingborg är Under Linden rätt val. Hos oss är ert möte som är i fokus – det finns inga andra gäster samtidigt. När ni bokar en konferenslokal hos oss kan ni räkna med full service från vår sida.

Under Linden i Skåne erbjuder den perfekta miljön med konferenslokaler för mellan 4 och 20 personer. I våra konferensanläggningar kan ni organisera ert möte precis som ni önskar ha det – vi har allt som behövs, både för det mindre mötet som för den mer omfattande konferensen. Vi ser till att allt blir så praktiskt som möjligt för er i våra trevliga och naturnära möteslokaler.

Ett dagsmöte innehåller:

  • Förmiddagskaffe med nybakat bröd
  • 2 rätters affärslunch
  • Eftermiddagsfika
  • Färskt presskaffe och te flera gånger om dagen
  • Färsk frukt, nötter och brunnsvatten på konferensbordet hela dagen

Priser från 550 kr. exkl. moms per person

Kontakta oss  för att få veta mer – vi skickar en personlig offert omgående.

Möte eller konferens med övernattning

Vi kan hantera ett tvådagars möte med övernattning. Perfekt för ledningsgrupper till strategidiskussioner eller till teambuilding. Bokar ni möte med övernattning anpassar vi tider och måltider till ert behov. Vi kan även erbjuda övernattning för fler i samarbete med boende i närheten. Kontakta oss för att veta mer och få en offert.

Vill ni boka möten? Ring oss på 0721-61 36 69 så bokar vi in den önskade dagen. Ni kan även maila till info@underlinden.se

Varmt välkomna till Under Linden!

HJÄLP MED KONFERENSINNEHÅLLET

Vi har mycket varierad arbetslivserfarenhet och ett omfattande nätverk i både Sverige och Danmark.

Vi kan hjälpa dig att genomföra mötet om du behöver uppfriskande aktiviteter i naturen, facilitering av diskussioner, upplevelser i skogen, gruppövningar, metoder med mera.

Läs mer om oss här eller på LinkedIn:

RANDI

BENT