Underlinden

Danskt julbord med Bent och Randis favoriter

I år blir det igen danskt julbord! Fredagar och lördagar kl. 18:00, 18:30 o 19:00

 

Boka bord

 

Vi firar in julen för sista gång här Under Linden fredag och lördag kväller 26 november - 18 december.

 

Vi kommer att servera otta olika rätter direkt vid dit bord, en rätt i taget. Ingen buffé, Under Linden är bufféfri zon. Du och dina gäster bestämmer själv tempot.

 

I år har vi nöjet exklusivt att presentera Bent och Randis favoriter:

 

  • Christiansö sill med rödlök och kapris
  • Currysill med ägg
  • Ål rökt Clarias/Ålmal* med äggstanning, gräslök och tranbär
  • Hönssallad med champinjoner och bacon
  • Ribbestek med rödkål och asiegurka
  • Grönlångkål med medisterkorv och sockarbrynte potatis
  • Risalamande med körsbärssås
  • Kaffe och litet gottebord
* Clarias är en odlad fisk från Gårdsfisk som är godare än den rödlistade ålen som det danska julbordet traditionellt innehöll.

 

Härtill såklart vårt hemmabakade bröd på surdeg (danskt rågbröd och vetebröd) och smör och ister.

På vårt julbord är maten hemlagad och råvarorna schyste. MSC-märkt sill, ekologisk gris och mycket fler klimatsmarte, medvetne råvaruval.

 

Allergiinformation:

  • Innehåller inte skaldjur eller nötter.
  • Enbart brödet innehåller gluten - glutenfritt bröd erbjudas  på beställning.
  • Innehåller fisk och mjölkprodukt med laktos.
  • Innehåller kyckling och gris.
  • Risalamande innehåller mandel och körsbär. En glass i stället erbjudas på beställning.

 

Priset är 600 kr per person, barn upp till 13 år är 400 kr

 

Vänligen boka bord senast två dager innan!

Specialerbjudande: Julbordspaket

 

Det är möjligt att bo över efter julbordet. Vi har gjort en julbordspaket där vi bjuder på

  • vinglögg och danska äppleskivor
  • det stora danska julbordet
  • övernattning i delat dubbelrum
  • energiriktig frukost nästa morgon

 

Pris 1 375 kr per person.

Boka julbordspaket direkt

 

Boka rum/paket