Julborden är desvärre inställda i år
Danskt julbord här Under Linden - 7 säsongen! Fredagar och lördagar kl. 18:00, 18:30 o 19:00
Boka bord
Vårt traditionsrika julbord i år omfattar två menyn, klassist danskt julbord och vegetariskt julbord. Vi kommer att servera sex olika rätter direkt vid dit bord, en rätt i taget. Ingen buffé, Under Linden är bufféfri zon. Du och dina gäster bestämmer själv tempot.
På vårt julbord är maten hemlagad och råvarorna schyste. MSC-märkt sill, ekologisk gris och mycket fler klimatsmarte, medvetne råvaruval. Vi hanterar eventuelle allergier, berätta om det när du bokar bord.
Ni väljer mellan julbords-menyn, och det är givetvis möjligt att kombinera fritt mellan menyn bara vi vet i förväg vilka rätter ni väljer.
I vårt julbord ingår givetvis vårt hembakade rågbröd och ljust bröd (båda gjort på egen surdeg) samt smör/lök fett. Vi har givetvis också mörkt och ljust bröd till dig som är glutenintolerant. Maten iövrigt är glutenfri. Beställ glutenfritt bröd när ni bokar.
Den klassiske
- Två sorters sill, Christiansö kryddsill och currysill
- Rökt Clarias med äggstanning (den smakar bättra än ål – och den är odlad i Skåne)
- Tarteletter m höns i sparris
- Ribbestek med krispig svål, syltad rödkål och surt (går aldrig att ta bort)
- Innerfilé av gris m champinon á la creme
- Risalamande med varm körsbärssås
Den vegetariske
- Två förrättar: Shitakesvamp m vitlök o rökt paprika, äggcurryröra
- Bovetepannkakor med tångkaviarsås
- Tarteletter m sparris, ärter o haricots verts
- Rödkål- och rödbetas sallad
- Bönjärpar m champignon á la creme
- Risalamande med varm körsbärssås
Priset är 525 kr per person, barn upp till 13 år är 375 kr
Vänligen boka bord senast två dager innan!
Specialerbjudande: Julbordspaket
Det är möjligt att bo över efter julbordet. Vi har gjort en julbordspaket där vi bjuder på
- vinglögg och danska äppleskivor
- det stora danska julbordet
- övernattning i delat dubbelrum
- energiriktig frukost nästa morgon
Pris 1 325 kr per person.