Underlinden

Dansk fläskestek när sommartiden slutar

 Dansk fläskestek

Vi börjar den mörka tid med en klassiker – fläskestek med krispig svål.

Den serverar vi lördagen den 27 oktober kl. 18:30 

Boka bord

När sommartiden tar slut markerar vi det genom att servare den uppskattade fläskestek med krispig svål.

Under Linden finns mellan Örkelljunga och Ängelholm endast 30 minuter från Helsingborg. Inne i skogen där du tar på dig lugnet strax du kliver in i restaurangen.

Det är blivit en tradition att vi nån gång under året serverar en riktig klassiker med allt som krävs för att denna middag blir en succés. Vi gör fläskesteken på Olinge utegris - svenskt kött alltså - och svålen blir så krispig att det blir svårt att prata när du äter den.

Vi gör en två-rätters just den här kvällen.

  • Dansk fläskestek med krispig svål, sockarbrynta och vita potatis, brun sås gjort av grisen, linlagd rödkål och lite surt
  • En klassisk dessert

Om där finns allergier eller vi skal göra ett vegetariskt alternativ, berätta om för oss när du bokar.

Till middagen serverar vi vårt eget klar brunnsvatten och det går självklart att köpa annat att dricka till - med eller utan alkohol.

Viktigt: Bokning till fläskestek senast torsdagen innan.

Pris per person, 2 rätter (fläskestek och efterrätt) 325 kr

Tillval: Osttallrik 100-130 kr