Underlinden

Dansk fläskestek den 23 och 24 april

 

Vår mysiga och hemtrevliga restaurang är gjort klar för säsongen och som många vet, har vi alltid tallrikservering i restaurangen. På borden har vi alltid duk och med nya instruktioner från Folkhälsomyndigheten anpassar oss givetvis med extra handsprit och extra städning innan vi tar emot våra gäster.

 

Tills vidare väljer vi att ta emot max 25 gäster. Då restauranger i Sverige just nu må stänga kl. 20.30, kan ni välja servering kl. 17.30 eller 18.00. Om denna restriktion ändras, kommer vi ta direkt kontakt till er.

Boka bord

 

Under Linden finns mellan Örkelljunga och Ängelholm endast 30 minuter från Helsingborg. Inne i skogen där du tar på dig lugnet strax du kliver in i restaurangen.

 

Det är blivit en tradition att vi nån gång under året serverar en riktig klassiker med allt som krävs för att denna middag blir en succés. Vi gör fläskesteken på utegris - svenskt kött alltså - och svålen blir så krispig att det blir svårt att prata när du äter den.

 

Vi gör en två-rätters just den här kvällen.

  • Dansk fläskestek med krispig svål, sockarbrynta och vita potatis, brun sås gjort av grisen, inlagd rödkål och lite surt
  • En klassisk dessert

Om där finns allergier eller vi skal göra ett vegetariskt alternativ, berätta om för oss när du bokar.

 

Till middagen serverar vi vårt eget klar brunnsvatten och det går självklart att köpa annat att dricka till - med eller utan alkohol.

 

Viktigt: Bokning till fläskestek senast torsdagen innan.

 

Pris per person, 2 rätter (fläskestek och efterrätt) 425 kr

Tillval: Osttallrik 140 kr