Underlinden

Boende Under Linden

Varje vistelse är unik

Boka nu Galleri

Boende Under Linden

Varje vistelse är unik

Boka nu Galleri

Boende Under Linden

Varje vistelse är unik

Boka nu Galleri

Boende Under Linden

Varje vistelse är unik

Boka nu Galleri

Boende Under Linden

Varje vistelse är unik

Boka nu Galleri

Boende Under Linden

Ett  mysigt  hotell  mellan  Örkelljunga  och  Ängelholm

När du väljer att bo och övernatta Under Linden känner du lugnet, redan när du stannar bilen på vår parkering. Välj mellan att stanna hos oss under en natt eller flera nätter, och passa på att uppleva och prova många av alla de aktiviteter som finns runt i trakten. Hotellet finns i skogen på Hallandsåsen, mellan Örkelljunga och Munka-Ljungby/Ängelholm och endast 50 km från Helsingborg.

Här finns skog och mark samt en klar himmel med stjärnor på. Golfbanorna är i närheten, du kan cykla eller vandra på åsen, under vintern även åka skidor på Vallåsen. Du kan också njuta av de närliggande skogssjöarna eller den svenska västkusten – allt är inom räckhåll.

Under Linden är främst hotellet för dig som vill njuta av lugnet här samt naturen och i helgen även vår goda mat i den hemtrevliga restaurangen. För affärsresanden vet vi att det som är viktigast är en fantastisk säng och en dusch som funkar!

De flesta av våra gäster väljer i helgen att äta i restaurangen och en av våra paket, där det ingår kaffe, mat och även aktiviteter som golf eller cykling.

Säsong 2021:

15 april - 18 december

Stängt 17/10 - 25/11

Check in från kl 15:00
Check out kl 10:00

Frukost serveras från kl 07.00.
Meddela oss gärna om du har önskemål
om t.ex. annan frukostid.

Boka rum/paket

Under Lindens restaurang

Restaurangen har öppet fredag och lördag och vi lager mat till de som har bokat bord.

Beställ därför mat senast dagen innan, om du vill äta i vår restaurang. 

 

Läs mer om vår restaurang

Boka bord

Våra betyg

Pensionatpaket och hotellpaket hos Under Linden

Vi tycker att det är viktigt att våra gäster får ett fantastiskt besök på Under Linden. I helgen erbjuder vi olika pensionats- och hotellpaket året om.

Under Linden är ett litet hotell i den skånska skogen mellan Örkelljunga och Munka-Ljungby. Här upplever du hemtrevlig miljö, service, god mat och gott vin. Ni kopplar av i vacker skogsmiljö, och kan även få en romantisk weekend.

I det renoverade stallet bor du i ett av våra unika rum med egen dusch och toalett, och med naturen precis utanför fönstret. Om du letar efter ett boende med genuin hemtrevnad samt modern bekvämlighet på ett behagligt avstånd från Ängelholm eller Helsingborg, då är vi rätt ställe för dig.

Maten är inte bara närodlad och ekologisk – allt är dessutom hemlagat. Vi bakar även allt bröd själva. Maten serveras vid ditt bord – buffé finns inte.

Pensionatpaket  Hotellpaket

I vår pensionatpaket och hotellpaket erbjuder vi lugnet och jättebra mat och njutning under er vistelse hos Under Linden. Paketet erbjuder vi värje helg från den 16 april till den 16 oktober.

 

Vi komponerar en underbar gourmet middag efter årstidens råvaror. Ni kommer att få njuta av:

  • Boende i ett av våra unika dubbelrum med dusch och toalett
  • Vår hemlagade överraskningsmeny
  • Kaffe eller te med lite sött
  • Vällagad frukost med hembaket bröd - serverat vid bordet

Läs mer om vårt pensionatpaket och hotellpaket

Golfpaket birdie eller eagle

Vi erbjuder ett golfpaket där vi bokar banor, hanterar greenfee, boende och frukost hos Under linden. Fredag och lördag ingår även middag i restaurangen. Golfspel sker på någon av de vackra golfbanor runt Helsingborg, Ängelholm och Örkelljunga.
Visste du att Nordvästra Skåne är världens näst mest golfintensiva område - näst efter Florida. Från Under Linden hinnar du mer än 30 golfbanor inom 45 minuter.
I närheten finns väldigt, väldigt många fina golfbanor och vi har en greenfee avtal med ett tiotal golfbanor i Skåne och Halland.

Berätta för oss dina önskemål, och vi hittar en golfbana som passar just till dig. Vi spelar golf själv och vi kan tipsa vilka rundor som passar som bäst till era önskemål.

Läs mer om vårt golfpaket erbjudande